MEALS AS

Foredragsholder på julefrokost for Bemanningsbyraaet og deres kunder
Foredragsholder på julefrokost for Bemanningsbyraaet og deres kunder

Jeg startet min yrkeskarriere i 2001 i en alder av 23. Da ble jeg ansatt av min bror, Einar Øgrey Brandsdal, som i dag er eier av Brandsdal Group (www.brandsdalgroup.com) med merkevarer som Netthandelen.no, Blivakker.no, Cocopanda.dk/se/fi/de/at og brandsdal.no  Her fikk jeg  være med på den spede begynnelse i et selskap i stor vekst. Fra å være 2 ansatte i 2001 var vi nærmere 50 stk i 2004 da jeg valgte å søke nye utfordringer. I dag er Brandsdal Group et internasjonalt konsern med virksomheter i flere land i Europa.

I ettertid har jeg vært innom ulike bransjer som innkjøpssjef, eiendomsmegler, kapitalforvalter, daglig leder og som forretningsutvikler. Jeg har hatt selskaper som Cemo (www.cemo.no), Notar Eiendom, Våg fotballklubb, Orkla Finans, NorgesEnergi og IK Start som mine arbeidsgivere. 

Min bratteste læringskurve fikk jeg de årene (2013-2018) jeg var øverste leder for IK Start, et av Sørlandets største og mest kjente merkevare. Jeg opplevde både nedrykk og opprykk, nedbemanning og oppbemanning, kjøp og salg av spillere og ikke minst et stort press og fokus fra både media, supportere, meningsbærere og samarbeidspartnere. Det var perioder hvor vi var nære konkurs, men vi klarte å levere overskudd i både 2015 og 2016. Det var første gang i moderne tid at Start leverte overskudd to år på rad, og dette gjorde at Start ble attraktiv for potensielle investorer. I 2017 ble det en realitet og Start En Drøm AS inngikk en 10-årsavtale med Start om å finansiere toppfotballsatsingen. 

I 2018 valgte jeg å overlate roret til en solid og fremoverlent administrasjon med tillit og støtte fra både styre og eiere. Da jeg ga meg i Start var jeg blant de lengstsittende lederne i norsk toppfotball, en bransje preget av store utskiftninger. Jeg kunne med stolthet etterlate meg en klubb som hadde et solid økonomisk fundament og langsiktige eiere.

Etter en innholdsrik yrkeskarriere, som arbeidstaker, valgte jeg derfor å skape min egen arbeidshverdag og opprettet Meals AS.

Navnet MEALS er forbokstavene til min familie.

  • M = Max (sønn)
  • E = Even
  • A = Audhill (kona)
  • L = Leon (sønn)
  • S = Sam (sønn)